Turizm Rehberliği Tezli ve Tezsiz Yüksek Lisans Programları Başlıyor

T.C. Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN’ın destekleriyle Üniversitemizin Sosyal Bilimler Enstitüsü Turizm İşletmeciliği Anabilim Dalı Tezli ve Turizm Rehberliği Anabilim Dalı Tezsiz Yüksek Lisans Programları YÖK’ten onay almıştır.

T.C. Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Turizm Rehberliği Anabilim Dalı Tezsiz Yüksek Lisan Programı 2018-2019 akademik yıl bahar döneminde akademik faaliyetlerine başlayacaktır. Programa başvurular başlamış olup, 06.02.2018 tarihinde sona erecektir.

Turizm rehberliği anabilim dalı tezsiz yüksek lisans programına ilişkin faaliyetler Ardeşen Külliyesi’nde sürdürülecektir. Ardeşen Turizm Fakültesi bünyesindeki Turizm İşletmeciliği Bölüm akademisyenlerince yürütülecek dersler, akademik dönem ile birlikte 18.02.2018 tarihinden itibaren başlayacaktır.

BAŞVURU İÇİN TIKLAYIN

Çayeli İlçe Müftümüz Sn. Mehmet Uzun odamızı ziyaret etti.
PVC Doğrama Montajcı Belgelendirme Duyurusu
2018 yılının son personel değerlendirme toplantısını gerçekleştirdik
Çay Eksperleri Bilgilendirme Eğitimi Odamızda Gerçekleştirildi
İmalat Sanayi Sektöründeki Kobilere 500Milyon TL Destek
SGK Çayeli Hizmet Müdürlüğünden Önemli Duyuru!!!!