Turizm Rehberliği Tezli ve Tezsiz Yüksek Lisans Programları Başlıyor

T.C. Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN’ın destekleriyle Üniversitemizin Sosyal Bilimler Enstitüsü Turizm İşletmeciliği Anabilim Dalı Tezli ve Turizm Rehberliği Anabilim Dalı Tezsiz Yüksek Lisans Programları YÖK’ten onay almıştır.

T.C. Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Turizm Rehberliği Anabilim Dalı Tezsiz Yüksek Lisan Programı 2018-2019 akademik yıl bahar döneminde akademik faaliyetlerine başlayacaktır. Programa başvurular başlamış olup, 06.02.2018 tarihinde sona erecektir.

Turizm rehberliği anabilim dalı tezsiz yüksek lisans programına ilişkin faaliyetler Ardeşen Külliyesi’nde sürdürülecektir. Ardeşen Turizm Fakültesi bünyesindeki Turizm İşletmeciliği Bölüm akademisyenlerince yürütülecek dersler, akademik dönem ile birlikte 18.02.2018 tarihinden itibaren başlayacaktır.

BAŞVURU İÇİN TIKLAYIN

Rize İl Genel Meclisi Turizm ve AR-GE Komisyon Üyelerinden Odamıza Ziyaret
Yabancı İşçi Çalıştırılması İzni İle İlgili Önemli Duyuru
Teknoloji Bilgilendirme Seminerine Davet
Arapça Dil Kursunda İlk Ders Başlıyor
TOBB Sektörel Ekonomi Şurası 7 Bakanın katılımıyla gerçekleştirildi.
Üyelerimize Yerinde ziyaretler Devam Ediyor