Turizm Rehberliği Tezli ve Tezsiz Yüksek Lisans Programları Başlıyor

T.C. Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN’ın destekleriyle Üniversitemizin Sosyal Bilimler Enstitüsü Turizm İşletmeciliği Anabilim Dalı Tezli ve Turizm Rehberliği Anabilim Dalı Tezsiz Yüksek Lisans Programları YÖK’ten onay almıştır.

T.C. Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Turizm Rehberliği Anabilim Dalı Tezsiz Yüksek Lisan Programı 2018-2019 akademik yıl bahar döneminde akademik faaliyetlerine başlayacaktır. Programa başvurular başlamış olup, 06.02.2018 tarihinde sona erecektir.

Turizm rehberliği anabilim dalı tezsiz yüksek lisans programına ilişkin faaliyetler Ardeşen Külliyesi’nde sürdürülecektir. Ardeşen Turizm Fakültesi bünyesindeki Turizm İşletmeciliği Bölüm akademisyenlerince yürütülecek dersler, akademik dönem ile birlikte 18.02.2018 tarihinden itibaren başlayacaktır.

BAŞVURU İÇİN TIKLAYIN

DOKA 2018 Yılı Mali Destek Programı Eğitimine Davet
Mesleki Eğitim Yeterlilik Sınavı Kapsamında 7 Personel Belge Sahibi Oldu
Voleybol Turnuvası Milli Eğitim'in 1.Liği İle Sona Erdi
Dış Ticaret Bilgilendirme Seminerine Davet
Çayeli Ticaret ve Sanayi Odası Basın Mensupları İle bir araya geldi.
İş Kur Girişimcilik Kursu Başvuruları Başladı