Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Ali TEMURCİ Odamızı ziyaret etti. Ziyarette ilçemizin turizm ile ilgili geleceği hakkında bilgi alış verişinde bulunuldu. İlçemizin ülkemizde ve dünyada tanıtımı için neler yapılabileceği konusunda fikir birliğine varıldı. Kokartlı Turist Rehberliği hakkında yol haritası çizildi. Önümüzdeki günlerde karşılıklı toplantıların devam etmesi gerektiği konusunda fikir birliğine varıldı.

Temmuz ayı olağan toplantımız Meclis üyelerinin katılımıyla gerçekleşti.
Ticari Faaliyet Fırsatları Yüksek olan Ülke Özbekistan İş Gezisi Talep Toplama Duyurusu
TOBB Ekonomi Şurası İkiz TOBB İkiz Kulelerde Cumhurbaşkanımızın Katılımıyla Gerçekleşti
Rize İl Oda Borsa Müşterek Toplantısı Gerçekleştirildi.
KAYNAKÇI VE MAKİNE BAKIMCISI MESLEKİ YETERLİLİK BELGESİ SINAV BAŞVURULARI HAKKINDA
İmar Barışı Konulu Konferansa Davet