Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Ali TEMURCİ Odamızı ziyaret etti. Ziyarette ilçemizin turizm ile ilgili geleceği hakkında bilgi alış verişinde bulunuldu. İlçemizin ülkemizde ve dünyada tanıtımı için neler yapılabileceği konusunda fikir birliğine varıldı. Kokartlı Turist Rehberliği hakkında yol haritası çizildi. Önümüzdeki günlerde karşılıklı toplantıların devam etmesi gerektiği konusunda fikir birliğine varıldı.

Gürcistan ve Azerbaycan Sektörel Ticaret Heyeti Hakkında
2018 yılının son personel değerlendirme toplantısını gerçekleştirdik
Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı
Ticari Faaliyet Fırsatları Yüksek olan Ülke Özbekistan İş Gezisi Talep Toplama Duyurusu