Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Ali TEMURCİ Odamızı ziyaret etti. Ziyarette ilçemizin turizm ile ilgili geleceği hakkında bilgi alış verişinde bulunuldu. İlçemizin ülkemizde ve dünyada tanıtımı için neler yapılabileceği konusunda fikir birliğine varıldı. Kokartlı Turist Rehberliği hakkında yol haritası çizildi. Önümüzdeki günlerde karşılıklı toplantıların devam etmesi gerektiği konusunda fikir birliğine varıldı.

Tarımsal Dış Pazar Stratejileri Tespit Analizi Anket Formu
Rize Ticaret ve Sanayi Odası'ndan Odamıza Ziyaret
Konferans Salonumuzun Kullanımı Hakkında Bilgilendirme
DOKA 2018 Yılı Mali Destek Programı Eğitimine Davet