Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Ali TEMURCİ Odamızı ziyaret etti. Ziyarette ilçemizin turizm ile ilgili geleceği hakkında bilgi alış verişinde bulunuldu. İlçemizin ülkemizde ve dünyada tanıtımı için neler yapılabileceği konusunda fikir birliğine varıldı. Kokartlı Turist Rehberliği hakkında yol haritası çizildi. Önümüzdeki günlerde karşılıklı toplantıların devam etmesi gerektiği konusunda fikir birliğine varıldı.

Akreditasyon Belgelendirme Sistemi Geliştirme Ziyareti Odamızda Gerçekleştirildi
Ak Parti Çayeli İlçe Başkanlığından Odamıza Ziyaret
DOKA 2018 Yılı Mali Destek Programı Eğitimine Davet
Çayeli İlçe Jandarma Komutanından Odamıza Veda Ziyareti