Tartı Aletleri İle İlgili Ölçü ve Ayar İşlemleri Hakkında

Sanayi Teknoloji Bakanlığı Tarafından yapılan çalışmalar sonucunda , 28.02.2019 tarihi 30700 tarihli sayılı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren Maden  Kanunu ile Bazı Kanunlarda ve Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına Dair Kanunla 11.01.1989 tarihli 3516 sayılı Ölçüler ve Ayar Kanunun bazı maddelerinde değişikliklerle geçici muafiyet maddesi eklenmiştir.

Bu muafiyet ile 01.12.2018 tarihinden önce damgası kopmuş , bozulmuş , damga süresi geçmiş olduğu için cezai duruma düşmüş ölçü aletlerinin kullanıcıları , 28.02.2019 tarihinden itibaren 90 gün içerisinde ölçü aleti türüne göre ilgili il müdürlüklerine ya da yetkili muayene servislerine periyodik muayene başvurusunda bulunmaları halinde söz konusu fiilden dolayı herhangi bir idari para cezası ödemeksizin muayene ve damgasını yaptırarak ölçü aletini kullanabileceklerdir.
İlgili Üyelerimize önemle duyurulur.

2018 Yılı Makine Teçhizat Kredi Faiz Desteği
Ekonomik İştişare Toplantısı Kaymakamımız ve Belediye Başkanımızın Katılımlarıyla Odamızda Gerçekleşti
Çayeli Ticaret ve Sanayi Odası'ndan Rize Merkez'de Bulunan Üye İşyerimiz "Tavuk Dünyası" 'na Ziyaret
İlçemiz Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler İle Odamızda İstişare Toplantısı
Başkanımız'dan İstihdam Seferberliği 2019 İle İlgili Basın Açıklaması
2019 yılı ilk Meclis Toplantısı Meclis üyelerin katılımıyla gerçekleştirildi.