T.C. Hazine ve Maliye Bakanlığınca Mücbir Sebep Hali Kapsamındaki Sektörler ve İş Kolları Belirlendi

T.C. Hazine ve Maliye Bakanlığı, koronavirüs (covid-19) salgınının neden olduğu ekonomik tahribata karşı devreye alınan Ekonomik İstikrar Kalkanı tedbirleri kapsamında vergi süreçleri bakımından mücbir sebep hükümlerinden faydalanacak mükellefler için bir genel tebliğ hazırladı.
Tebliğ ile mücbir sebep hali kapsamındaki sektörler ve iş kolları belirlendi. Sektörlerin dışında ticari, zirai kazanç sahibi veya serbest meslek erbabı olan tüm gelir vergisi mükellefi vatandaşlar da mücbir sebep hali kapsamına alındı.

KOSGEB - İşkur Girişimcilik Kursları Haziranda Başlıyor
Girişimcilik Kursu Başvuruları İçin Önemli Hatırlatma
Çayeli TSO 2018 Yılı İktisadi Raporu Yayınlandı
Girişimci Adaylarına Önemli duyuru , Girişimcilik Kursu Başvuruları Başladı
Çayeli Marka Şehir Oluyor Projesi Kapsamında Çayeli Turizm Master Planı ve Konsept Yaklaşım Önerileri Paneli Odamızda Gerçekleştirildi.
Çayeli Marka Şehir Oluyor Projesi İstişare Toplantısı Odamızda Gerçekleştirildi.