Sanayi Sicil Belgesi Elektrik İndirimi Şartları

Sanayi tarifesinden elektrik indirimi almak isteyen imalatçı firmalar bağlı oldukları Ticaret Odaları veya Sanayi Odalarına başvuru yaparak Kapasite Raporu aldıktan  sonra Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı İl Müdürlüklerine başvuru yaparak Sanayi Sicil Belgesi talebinde bulunurlar ve daha sonra bağı oldukları elektrik dağıtım kurumuna başvuru yaparak indirimli tarife olan sanayi tarifesinden elektrik aboneliği değişimi talebinde bulunurlar ve bu başvurularında aşağıdaki belgeleri ilgili elektrik dağıtım firmasına ibraz ederler.

İndirimli elektrik kullanmak isteyen tüm imalatçı üyelerimize önemle duyurulur.

SANAYİ TARİFESİNDEN ELEKTRİK ABONELİĞİ BAŞVURU BELGELERİ

Kimlik veya ehliyet fotokopisi

Vergi levhası

İmza sirküleri