Odamızdan Üyelerine Arapça Kursu

İlçemizde ve bölgemizde gelişen ve büyüyen turizm potansiyeli içerisinde en büyük paya sahip Arap turistlerin  olması  sebebiyle üyelerimizi ve ilçemizdeki esnafı Arapça dil açısından daha etkin hale getirebilmek, gelen turistlere alış veriş, konaklama, gezi, yeme-içme  vb. gibi konularda cevap verebilecek seviyeye getirebilmek için  odamız organizasyonluğunda  ilçemizde Çayeli müftülüğü tarafından Arapça Kursunun açılmasını planlamaktayız.

Günün belirli saatlerinde ve yaklaşık 2-3 ay  sürecek olan Kurs  için ön talep oluşturma aşamasındayız.  Arapça kursu almak isteyen üyelerimizin Odamıza bunu belirtmeleri yeterli olacaktır.

Online Olarak Talepte Bulunmak için tıklayın

Çayeli – Pazar – Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odaları Gıda Sektörü Meslek Komiteleri Müşterek Toplantısı
Müşterek Meslek Komiteleri Toplantısı Odamızda Gerçekleşti
Rize Cumhuriyet Savcısı Sn. Necati Kurçenli Odamızı Ziyaret Etti