Odamızdan Üyelerine Arapça Kursu

İlçemizde ve bölgemizde gelişen ve büyüyen turizm potansiyeli içerisinde en büyük paya sahip Arap turistlerin  olması  sebebiyle üyelerimizi ve ilçemizdeki esnafı Arapça dil açısından daha etkin hale getirebilmek, gelen turistlere alış veriş, konaklama, gezi, yeme-içme  vb. gibi konularda cevap verebilecek seviyeye getirebilmek için  odamız organizasyonluğunda  ilçemizde Çayeli müftülüğü tarafından Arapça Kursunun açılmasını planlamaktayız.

Günün belirli saatlerinde ve yaklaşık 2-3 ay  sürecek olan Kurs  için ön talep oluşturma aşamasındayız.  Arapça kursu almak isteyen üyelerimizin Odamıza bunu belirtmeleri yeterli olacaktır.

Online Olarak Talepte Bulunmak için tıklayın

Teknoloji Bilgilendirme Seminerine Davet
Çayeli Kuru Fasülye Yemeği Coğrafi İşaret Olarak Tescil Edildi
ÇAYELİ TİCARET VE SANAYİ ODASI ÜYELERİ BİRLİK,BERABERLİK VE KAYNAŞMA YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİ