Odamızdan Üyelerine Arapça Kursu

İlçemizde ve bölgemizde gelişen ve büyüyen turizm potansiyeli içerisinde en büyük paya sahip Arap turistlerin  olması  sebebiyle üyelerimizi ve ilçemizdeki esnafı Arapça dil açısından daha etkin hale getirebilmek, gelen turistlere alış veriş, konaklama, gezi, yeme-içme  vb. gibi konularda cevap verebilecek seviyeye getirebilmek için  odamız organizasyonluğunda  ilçemizde Çayeli müftülüğü tarafından Arapça Kursunun açılmasını planlamaktayız.

Günün belirli saatlerinde ve yaklaşık 2-3 ay  sürecek olan Kurs  için ön talep oluşturma aşamasındayız.  Arapça kursu almak isteyen üyelerimizin Odamıza bunu belirtmeleri yeterli olacaktır.

Online Olarak Talepte Bulunmak için tıklayın

Karadeniz Bölge Toplantısı TOBB İkiz Kulelerde Yapıldı
3. Samsun Gıda Fuarına Davet
Lojistik Sektörü Üyelerimiz İle İştişare Toplantısı
Çayeli Bakır A.Ş.Genel Müdürü Sn.Murat Güreşçi ve yönetici arkadaşları oda seçimleri sonrası hayırlı olsun ziyaretinde bulundu
Çayeli İlçe Müftümüz Sn. Mehmet Uzun odamızı ziyaret etti.
Çayeli Spor Kulübü Başkanı Sn. Yusuf Ziya Şerifoğlu'ndan Odamıza Ziyaret