Odamız Üye Kimlik Kartları Dağıtımı Başladı

Siz değerli üyelerimize , odamız ve üyelerimizle gerçekleştirdiğimiz çeşitli projeler , hizmet ve indirimlerden yararlanabilmeniz için özel olarak resimlerinizin de üzerinde olduğu Çayeli Ticaret ve Sanayi Odası Üye Kartı basım işlemine başlanmıştır. Üyelik kartını almak isteyen üyelerimizin vesikalık yeni bir fotoğraf ile odamıza bizzat gelerek veya , cayelitso@tobb.org.tr mail adresine mail ile göndererek üyelik kartının hazırlanması talimatını verebilir ve kısa bir sürede odamızdan da teslim alabilir.

Üyelerimize önemle duyurulur.

Çayeli Ticaret ve Sanayi Odası

İş Kur Girişimcilik Kursu Başvuruları Başladı
Çayeli Ticaret ve Sanayi Odası TSE’ den Başarıyla geçti.
Üyelerimizin yıllık ve munzam aidat borçlarına yeniden Yapılandırma imkanı. Son Gün 31 Temmuz 2018
KOSGEB Uygulamalı Girişimci Kursu Başlıyor
Başkanımızdan Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakan Danışmanı Saffet MORGÜL’ü makamında ziyaret etti.
Üyelerimize Yerinde Ziyaretler Devam Ediyor