Odamız Rize TSO 'da Gerçekleştirilen İstihdam Seferberliği 2019 Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantısı'na Katıldı

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının öncülüğünde, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin (TOBB) desteği ile “Türkiye’de iş var” sloganıyla başlatılan “İstihdam Seferberliği 2019” tanıtımı ve istihdam teşvikleri ile ilgili bilgilendirme toplantısı  Rize Valiliği  ve Rize Ticaret ve Sanayi Odası  işbirliğinde gerçekleştirildi. Toplantıya Meclis Başkanımız Hüseyin Öztürk, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız  Osman Durmuş ve Yönetim Kurulu Sayman Üye Atilla Şimşek katıldılar.

Dış Ticaret Bilgilendirme Semineri Odamızda Gerçekleştirildi
YAPI KREDİ ÇAYELİ ŞUBE MÜDÜRÜ ODAMIZI ZİYARET ETTİ
TOBB Sektörel Ekonomi Şurası 7 Bakanın katılımıyla gerçekleştirildi.
Rize İl Genel Meclisi Turizm ve AR-GE Komisyon Üyelerinden Odamıza Ziyaret
Başkanımızdan Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakan Danışmanı Saffet MORGÜL’ü makamında ziyaret etti.
Odamız İle Rize KOSGEB İl Müdürlüğü Arasında Firma Danışmanlık İçin Mentorluk Sözleşmesi İmzalandı