Odamız Rize TSO 'da Gerçekleştirilen İstihdam Seferberliği 2019 Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantısı'na Katıldı

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının öncülüğünde, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin (TOBB) desteği ile “Türkiye’de iş var” sloganıyla başlatılan “İstihdam Seferberliği 2019” tanıtımı ve istihdam teşvikleri ile ilgili bilgilendirme toplantısı  Rize Valiliği  ve Rize Ticaret ve Sanayi Odası  işbirliğinde gerçekleştirildi. Toplantıya Meclis Başkanımız Hüseyin Öztürk, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız  Osman Durmuş ve Yönetim Kurulu Sayman Üye Atilla Şimşek katıldılar.

Üyelerimize Önemli Duyuru
Uygulamalı Girişimcilik Kursu Odamızda Gerçekleştirildi
Hizmet Şeref Belgesi Takdim Töreni Cumhur Başkanımızın katılımıyla gerçekleştirildi.
Çayeli Ticaret ve Sanayi Odası 2015 Yılı İktisadi Raporu
Başkanımızdan 19 Mayıs Kutlama Mesajı
Çayeli Tanıtım Filmi Odamızda Rize Valisi Sn. Kemal ÇEBER'in Katılımıyla Gerçekleştirildi.