Odamız Organizasyonluğunda İstihdam Seferberliği 2019 ve Teşvikleri Tanıtıldı

İstihdam seferberliği 2019 ve Muhasebeciler haftası olması dolayısıyla Odamız organizasyonluğunda İlçemizdeki Muhasebeci ve Mali Müşavirler ile Odamızda Multivizyon gösterisi ile İstihdam Seferberliği 2019 ve teşvikleri tanıtıldı. İstihdam teşviklerinin detaylı bir şekilde görüşüldüğü toplantının sonunda ilçemizde istihdamın ve üretimin artması için herkesin elinden geleni yapması gerektiği duyguları paylaşıldı.

İstihdam Seferberliği 2019 teşvikleri bilgilendirme ve tanıtım toplantısında Muhasebeci ve Mali Müşavirlere Odamız tarafından hazırlanan İstihdam Seferberliği 2019 tanıtım kataloğu dağıtıldı

Çayeli Ticaret Odası Üyelerine Online Olarak İstihdam Bulabilme İmkanı
Çayeli Ticaret ve Sanayi Odasından Üyelerimize Önemli Duyuru
Hizmet Şeref Belgesi Takdim Töreni Cumhur Başkanımızın katılımıyla gerçekleştirildi.
Odamız Meclisinden Çayeli Belediye Başkanı Sn. Atilla Esmen'e Ziyaret
Geleneksel İftar Yemeğimiz Üyelerimizin yoğun katılımlarıyla Gerçekleşti
Çayeli Bakır A.Ş.Genel Müdürü Sn.Murat Güreşçi ve yönetici arkadaşları oda seçimleri sonrası hayırlı olsun ziyaretinde bulundu