Odamız Organizasyonluğunda İstihdam Seferberliği 2019 ve Teşvikleri Tanıtıldı

İstihdam seferberliği 2019 ve Muhasebeciler haftası olması dolayısıyla Odamız organizasyonluğunda İlçemizdeki Muhasebeci ve Mali Müşavirler ile Odamızda Multivizyon gösterisi ile İstihdam Seferberliği 2019 ve teşvikleri tanıtıldı. İstihdam teşviklerinin detaylı bir şekilde görüşüldüğü toplantının sonunda ilçemizde istihdamın ve üretimin artması için herkesin elinden geleni yapması gerektiği duyguları paylaşıldı.

İstihdam Seferberliği 2019 teşvikleri bilgilendirme ve tanıtım toplantısında Muhasebeci ve Mali Müşavirlere Odamız tarafından hazırlanan İstihdam Seferberliği 2019 tanıtım kataloğu dağıtıldı

İlçemizde vergi rekortmen sıralamasında listeye giren üyemiz Çetin Oktay SÖZER'e Teşekkür Belgesi
12. Finans Sektörü Diyalog Güçlendirme Toplantısı Erzurumda Gerçekleşti
Tescilli Çayeli Kuru Fasülye Yemeği 9. YÖREX Fuarında Yerini Aldı
Müsiad Rize Şubesi'nden Odamıza Ziyaret
İstihdam seferberliği Müşterek Basın Toplantısı
2019 yılı ilk Meclis Toplantısı Meclis üyelerin katılımıyla gerçekleştirildi.