Odamız 2019 Yılı Üyelik Aidatı 1.Taksit Ödemeleri İçin Son Gün 01 Temmuz 2019

Yıllık Aidat ve Munzam Aidat, her yılın HAZİRAN ve EKİM aylarında iki eşit taksitte ödenir. Zamanında ödenmemeleri halinde 6183 sayılı Kanun uyarınca yürürlükte bulunan oranlarda günlük olarak hesaplanıp gecikme zammı tahakkuk ettirilir.

Zamlı veya hükmen ödeme durumunda kalınmaması için açıklanan yasalara göre hareket edilmesini önemle rica ederiz. Bu çerçevede; kanunda belirtilen süreler içinde yıllık aidat ve munzam aidat borçlarını Odamız veznesine ya da  Odamızın  banka hesap numaraları bulunan  banka şubelerine en geç 1 Temmuz 2019 tarihine kadar yatırabilirsiniz.

Üyelerimize şimdiden teşekkür ederiz

2018 Yılı Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Araştırmasına Katılım Duyurusu
Temmuz 2017 Personel Toplantısı Gerçekleştirildi
TOBB Ekonomi Şurası İkiz TOBB İkiz Kulelerde Cumhurbaşkanımızın Katılımıyla Gerçekleşti
Hizmet Şeref Belgesi Takdim Töreni Cumhur Başkanımızın katılımıyla gerçekleştirildi.
TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu ve İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Seçmen Listesi Yayınlandı
E-defter , E-fatura , E-İrsaliye Eğitim Seminerine Davet