Motorlu Kara Taşıtları Yeni Yönetmeliği ve Galericiler Sitesi Hakkında Bilgilendirme Toplantısı

Motorlu kara taşıtı ticaretine ilişkin yeni yönetmenlik ve son teknik bilgiler hakkında Rize Ticaret İl Müdürlüğü'nün sunumu ve İlçemizde yapılması düşünülen galericiler sitesi ilçemize ve İlimize sağlayacağı katkılar hakkında Çayeli TSO. Meclis Başkanımız Hüseyin Öztürk'ün bilgilendirme sunumu üyelerimizin katılımıyla Odamız konferans salonunda gerçekleşti.

Çayeli Ticaret Odası Üyelerine Online Olarak İstihdam Bulabilme İmkanı
ÇAYELİ TİCARET VE SANAYİ ODASI ÖNCÜLÜĞÜNDE ÇELİK KAYNAKÇISI SINAVI İLÇEMİZDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ.
Odamızın da katıldığı 74. Genel Kurul Sonucu Hisarcıklıoğlu yeniden TOBB Başkanı Seçildi.
33 Meslek Grubuna Daha Mesleki Yeterlilik Belgesi Zorunluluğu Getirildi
Rize Defterdarlığınca Organize Edilen Tebrik Ziyaretleri Kapsamında Odamıza Ziyaret