MEGİP Rize İl Çalışma Grubu İlk Toplantısı Gerçekleştirildi

Oda üyelerinin sektörel bazda ara eleman ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla oluşturulan Çalışma ve  Sosyal Güvenlik Bakanlığı

- TOBB ve Oda ve borsaların taraf olduğu  Mesleki Eğitim ve Beceri Geliştirme İşbirliği Protokolu kapsamında ilk toplantımızı Rize Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde gerçekleştirdik. Toplantıda Odamızı temsilen Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali MERT ve Genel Sekreter Osman DOĞRU temsil etti.  Gayet olumu geçen toplantıda önümüzde yapılacak işlerin haritası çıkartıldı ve üyelerimizin ihtiyaç duyduğu nitelikli eleman sayısını  belirlemek için bir an önce sahaya inilmesi gerektiğine karar verildi.

Üyelerimize duyurulur.

Mesleki Eğitim ve Beceri Geliştirme İşbirliği (MEGİP) Protokolü İmzalandı
Kosgeb il Müdürü Celil Kürşat Dereci tarafından Meclis’imize KOBİGEL destekleri hakkında bilgi verildi
Ticari Faaliyet Fırsatları Yüksek olan Ülke Özbekistan İş Gezisi Talep Toplama Duyurusu