Kurumsal Web Sitemiz Yenilendi

Değerli Üyelerimiz ,

Göreve geldiğimiz günden bugüne , sizler için her zaman daha iyi ve kaliteli hizmet vermeye çalışıyor ve verdiğimiz hizmetleri dünya standartları çerçevesind de belgelendiriyoruz. Bu bağlamda , yaklaşık 12 yıldır hizmet veren websitemiz alt yapısını tamamiyle değiştirerek , daha dinamik ve veriye daha hızlı ulaşabilmeniz amacıyla web sitemizi yeniledik. Artık bundan böyle web sitemiz üzerinden , E belge hizmetlerinden , online bilgi güncelleme hizmetlerinden , online müşteri anketlerinden , online istek ve şikayet formlarından , anketlerden , firmalarınızı tanıtımından  , online bilgi talep formlarından ve tüm oda bilgi ve duyurularından daha kolay bir şekilde erişebileceksiniz. Ayrıca mobil , tablet cihazlarından artık web sitemize daha da rahat ve kullanışlı olarak görüntüleyebileceksiniz (Responsive Yapı).

Sizlerlere ayrıca daha hizmet ve web sitemizin geliştirilmesine katkıda bulunmanız için haber ekimizdeki form ile de bizlere görüşlerinizi bildirebilirsiniz. Üyelerimize yeni web sitemiz hayırlı olsun.

Çayeli Ticaret ve Sanayi Odası

Güngör SARI

Çayeli TSO 2017 - 2020 Stratejik Plan Yayımlandı
Temmuz Ayı Personel Toplantısı Gerçekleşti.
Odamızda Uygulamalı Girişimci Kursu
2017 Yılı Aylık Faaliyet Raporu
Rize Defterdarlığınca Organize Edilen Tebrik Ziyaretleri Kapsamında Odamıza Ziyaret
Üyelerimize Devlet Teşvik ve Destekleri Hakkında Mobil Hizmet