Konferans Salonumuzun Kullanımı Hakkında Bilgilendirme

Çayeli Ticaret ve Sanayi Odamız Hizmet binamızda mevcut Konferans salonunun,   diğer kurum toplantıları  ve üyelerimizin  kendi personel hizmet içi eğitim ihtiyaçlarının giderilmesi için  yer olarak talep edilmesi halinde ;

• Çayeli Ticaret ve Sanayi Odası 5174 sayılı kanuna tabi , kamu kurumu niteliği taşıyan bir kurumdur.  Kamu hizmetlerinin yerine getirilmesi için devletimiz tarafından verilen yetkileri kullanarak üyelerine kanunlar çerçevesinde hizmet veren ve verdiği hizmeti arşivlemek zorunda olan bir kurumdur. Bundan dolayı kurum içerinde bulunan her bir evrak ve kullanılan envanter devlet malı niteliği taşımaktadır.
  • Konferans salonumuz kurum içerisinde olup herhangi başka bir girişi olmadığından, kullanıcılar odamızın hizmet alanını kullanmaktadır. Bu esnada istenmeyerek te olsa bazı evrak ve araç-gereçler zarar  görebileceğinden   oda personelinin işinin başında olması gerekmektedir.

Yukarıda bahsedilen sebeplerden dolayı , kurumumuz bünyesinde faaliyet gösteren Konferans salonunun kiralama taleplerinin karşılanması için; Kurum toplantılarının ve Üye  işletmelerimizin  hizmet içi eğitimleri (Kurumsal  kimliği geliştirici eğitimler, iş sağlığı ve güvenliği eğitimleri  vb.  genel kurullar hariç) ,  hafta içi   ve mesai saatlerinde olması  gerekmektedir.

Önemle duyurulur.

ÇAYELİ TİCARET VE SANAYİ ODASI ÖNCÜLÜĞÜNDE ÇELİK KAYNAKÇISI SINAVI İLÇEMİZDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ.
Bilanço Okuma Teknikleri ve Finansal Veriler Eğitimine Davet
Ak Parti Rize Mv. Sn. Hikmet Ayar Odamızı Ziyaret Etti