İnşaat Sektöründe Faaliyet Gösteren Meslek Mensupları ile İstişare Toplantısı Odamızda Gerçekleştirildi.

2020 yılı Üye Meslek Grupları İstişare Toplarımızın ikincisi İnşaat grubuyla Odamızda gerçekleştirildi.

Toplantımıza üyelerimizin sorunlarını dinleme ve sorunlara çözüm üretilmesi açısından ilçe Kaymakamımız Sn. Mehmet ÖZTÜRK ve Belediye Başkanı İsmail Hakkı ÇİFTÇİ katılım sağladılar.

Yönetim kurulu Başkanımız Mehmet Ali MERT’in konuşmasıyla başlayan toplantı üyelerimizin sorunlarını dile getirmesiyle devam etti.

Toplantının sonunda Üyelerimizin sorunlarının yetkili makamlar nezdinde görüşüleceğine karar verildi.

İyi dilek ve temenniler ile toplantı tamamlandı.

Rize Defterdarlığınca Organize Edilen Tebrik Ziyaretleri Kapsamında Odamıza Ziyaret
İstihdam seferberliği Müşterek Basın Toplantısı
DOKA 2018 Yılı Mali Destek Programı Eğitimine Davet
Odamızda İstihdam Seferberliği 2019 Teşvik Programı Kapsamında Bilgilendirme Semineri Gerçekleştirildi