İlçemizde Kurulması Planlanan Oto Galeri Sitesi Fizibilite Çalışmaları Devam Ediyor

İlçemizin marka şehir olmasında büyük katkısı olan Galericilik Sektörünün bölgeye hitap edecek şekilde ilçemiz de konuşlanması için çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. İlçemizde kurulması planlanan Oto galeri Sitesi Fizibilite çalışmalarının hayata geçirilmesi için Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı tarafından açıklanan Fizibilite Desteği Proje başvurusu için son çalışmalarımızı danışman firma yetkilileri ile tamamladık. Meclis Başkanımız Hüseyin Öztürk başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda son detaylar konuşulup Haziran ayı sonunda proje başvurusunun yapılmasına karar verildi.

Projemizin ilçemize ve bölgemize hayırlara vesile olmasını dileriz

Tartı Aletleri İle İlgili Ölçü ve Ayar İşlemleri
Mesleki Eğitim Yeterlilik Sınavı Kapsamında 7 Personel Belge Sahibi Oldu
Odamızda Coğrafi İşaret Tescilli Çayeli Kuru Fasülye Yemeği Tanıtım Çalışmaları İlk Toplantısı Yapıldı
2019 Yılı İlk Meslek Komiteleri Müşterek Toplantısı Odamızda Gerçekleştirildi.
Temmuz ayı olağan toplantımız Meclis üyelerinin katılımıyla gerçekleşti.
MEGİP İl Çalışma Grubu Aralık Ayı Toplantısı RTSO Ev Sahipliğinde Gerçekleşti.