İlçe Kaymakamı Sn. Mehmet ÖZTÜRK ve Belediye Başkanımız Sn. İsmail Hakkı Çiftçi İle İstişare Toplantısı

İlçe Kaymakamımız Sn.Mehmet ÖZTÜRK ve İlçe Belediye Başkanımız Sn.İsmail Hakkı ÇİFTÇİ ile üyelerimizin talep ve sorunları hakkında istişare toplantısı gerçekleştirdik.

Odamızda gerçekleştirilen Meslek grupları istişare toplantıları sonuçlarında oluşturulan raporda, mülki amirlerden talep edilmesi gereken ve sorun olarak bildirilmesi gerek konular Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet Ali MERT, Meclis Başkanımız Hüseyin ÖZTÜRK ve Meclis üyelerimizin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda kendilerine iletildi.

İstihdam Teşvikleri Bilgilendirme Toplantısı
Meslek Komiteleri 2. Müşterek Toplantısı Gerçekleştirildi
DOKA 2018 Yılı Mali Destek Programı Eğitimine Davet
İkinci El Araç Alım Satımı Yapan İşletmeler İçin Önemli Duyuru