İlçe Kaymakamı Sn. Mehmet ÖZTÜRK ve Belediye Başkanımız Sn. İsmail Hakkı Çiftçi İle İstişare Toplantısı

İlçe Kaymakamımız Sn.Mehmet ÖZTÜRK ve İlçe Belediye Başkanımız Sn.İsmail Hakkı ÇİFTÇİ ile üyelerimizin talep ve sorunları hakkında istişare toplantısı gerçekleştirdik.

Odamızda gerçekleştirilen Meslek grupları istişare toplantıları sonuçlarında oluşturulan raporda, mülki amirlerden talep edilmesi gereken ve sorun olarak bildirilmesi gerek konular Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet Ali MERT, Meclis Başkanımız Hüseyin ÖZTÜRK ve Meclis üyelerimizin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda kendilerine iletildi.

Kadir Gecesi Kutlama Mesajı
İstihdam Seferberliği Kapsamında İlçemizde 235 Kişiye Yeni İstihdam Sağlandı
"Çayeli Kuru Fasülye Yemeği" İlçemiz Adına Coğrafi İşaret Tescili Gün Sayıyor
Odamız İle Rize KOSGEB İl Müdürlüğü Arasında Firma Danışmanlık İçin Mentorluk Sözleşmesi İmzalandı