İlçe Belediye Başkanımız sn. İsmail Hakkı Çiftçi Katılımıyla Üyelerimizin Taleplerini Görüşmek İçin İstişare Toplantısı Düzenlendi

Üyelerimizin talepleri doğrultusunda ilçemizde yaşanan ekonomik ve ticari faaliyetlerle  ilgili olarak  karşılıklı görüşmek üzere ilçe belediye başkanı sayın İsmail Hakkı Çiftçi ile üyelerimizi bir araya getirerek istişare toplantısı düzenledik.  toplantıda üyelerimiz sorunlarını dile getirirken aynı zamanda fikir ve taleplerini de  başkana ilettiler. yapılması gereken faaliyetler  masaya yatırılarak çözümleri üzerinde çalışıldı.

İlçemizin kalkınması için gereken adımların atılmasında birlik ve beraberlik içerisinde olunacağı görüşüne varıldı.

İmalat Sanayi Sektöründeki Kobilere 500Milyon TL Destek
Çayeli TSO 2016 Yılı E-Bülten Arşivi
ÇAYELİ TİCARET VE SANAYİ ODASI ÜYELERİ BİRLİK,BERABERLİK VE KAYNAŞMA YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİ
SGK ve BAĞKUR Borç Yapılandırma Bilgilendirme Toplantısı