İlçe Belediye Başkanımız sn. İsmail Hakkı Çiftçi Katılımıyla Üyelerimizin Taleplerini Görüşmek İçin İstişare Toplantısı Düzenlendi

Üyelerimizin talepleri doğrultusunda ilçemizde yaşanan ekonomik ve ticari faaliyetlerle  ilgili olarak  karşılıklı görüşmek üzere ilçe belediye başkanı sayın İsmail Hakkı Çiftçi ile üyelerimizi bir araya getirerek istişare toplantısı düzenledik.  toplantıda üyelerimiz sorunlarını dile getirirken aynı zamanda fikir ve taleplerini de  başkana ilettiler. yapılması gereken faaliyetler  masaya yatırılarak çözümleri üzerinde çalışıldı.

İlçemizin kalkınması için gereken adımların atılmasında birlik ve beraberlik içerisinde olunacağı görüşüne varıldı.

TOBB yönetim kurulu üyesi ve Rize TSO Başkanı Şaban Aziz KARAMEHMETOĞLU Odamızı ziyaret etti
Çayeli Kuru Fasülye Yemeği Coğrafi İşaret Olarak Tescil Edildi
Başsağlığı ve Vefat Haberi - Rize'mizin Başı Sağolsun
YAPI KREDİ ÇAYELİ ŞUBE MÜDÜRÜ ODAMIZI ZİYARET ETTİ
Çayeli Ticaret ve Sanayi Odası Basın Mensupları İle bir araya geldi.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden Afrin Operasyon Açıklaması