Gümrük Eşya Takip ve Analitik Performans Programı (GET-APP)
TOBB’dan gelen yazıda; Gümrük ve Ticaret Bakanlığı’nın Gümrük Eşya Takip ve Analitik Performans Programı (GET-APP) adıyla yeni bir sistemi hayata geçirdiği belirtilmekte olup, anılan program ile gümrük işlemlerinin dış ticaret erbabı tarafından eş zamanlı takibinin yapılabileceği vurgulanmaktadır.

Bahsi geçen program hakkındaki detaylı bilgi Gümrük ve Ticaret Bakanlığı’nın. https://www.gtb.gov.tr/duyurular/gumruk-esya-takip-ve-analitik-performans-programi-getapp adresinden ve www.tobb.org.tr üst panelindeki “TOBB Birimleri” altında yer alan Dış Ekonomik İlişkiler Daire Başkanlığı/Dış Ticaret Müdürlüğü kısmından da ulaşılabilmektedir.

Muhtasar ve Prim Hizmet Beyannamesi Genel Tebliği Resmi Gazete’de Yayımlandı
İstihdam Şurası ve İstihdam Seferberliği Ödül Töreni
Galerici Firmalarımıza Yönelik Mesleki Yeterlilik Belgesi Sınavı Odamızda Gerçekleştirildi
Üyelerimize Hukuk Danışmanlığı Hizmet Protokolü Av. Ali İmran Büyük İle İmzalandı