Galerici İşletmelerimiz için Sınav Kayıtları Odamızda Devam Etmektedir.

Galerici işletmelerimiz için üçüncü kez olarak  ikinci El Oto Alım Satım Yeterlilik sınavını Odamızda gerçekleştirdik. ilçemizde ve yakın çevre ilçelerde faaliyet gösteren galerici işletmelerimiz sınava katılım sağladılar.  Ticaret Bakanlığının İkinci el Motorlu Kara Taşıtları Ticareti hakkında  yayınlanan Yönetmelik usullerine göre gerçekleştirilen sınavlar için önümüzdeki ki günlerde de yapılması planlanmaktadır. Kayıtlar Odamızda devam etmektedir.

İngilizce ve Arapça Dil Eğitimi Hakkında
Hizmet Şeref Belgesi Takdim Töreni Cumhur Başkanımızın katılımıyla gerçekleştirildi.
Çayeli TSO'dan Rize Belediye Başkanı Rahmi METİN ve Başkan Yardımcısı M.Aydın BİLSEL'e Ziyaret
Çayeli Ticaret ve Sanayi Odası 2015 Yılı İktisadi Raporu
TOBB 75. Genel Kurulu Cumhurbaşkanımızın da Katılımıyla Gerçekleştirildi. (Video)
Kenevir Yetiştirilmesi , İşlenmesi , Sağlayacağı Katma Değerler Konulu Toplantımız Odamızda Gerçekleşti