Fiyat Etiketi Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik.

Sayın üyemiz,

18.09.2018 tarihli ve 30539 sayılı resmi gazetede yayımlanan “Fiyat Etiketi Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik” 02.10.2018 tarihi itibarı ile  yürürlüğe girmiş olup malın üretim yeri, ayrıca özelliği, tüm vergiler dahil satış fiyatı, satış fiyatı ve birim fiyatının uygulanmaya başladığı tarih yanında üretim yeri Türkiye olan mallar için “Yerli Üretim Logosu” kullanılması zorunlu hale gelmiştir.

“Yerli Üretim “ logosunun haksız ve yersiz olarak mevzuata aykırı şekilde  kullanımının  tespiti halinde, etiket başına  274 lira idari  para  cezası  uygulanabilecektir.

Üyelerimize önemle duyurulur.

“Fiyat etiketi Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik” için tıklayınız

Yerli Üretim Logoso Kullanımı Hakkında Sıkça Sorulan sorular için tıklayınız

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Öğretim Görevlisi Doç.Dr. Ali Rıza Saklı Odamızı ziyaret etti
Yabancı İşçi Çalıştırılması İzni İle İlgili Önemli Duyuru
Çayeli Ticaret ve Sanayi Odası'ndan Rize Ticaret Borsası'na Ziyaret
Odamızdan Rize Ticaret ve Sanayi Odası'na Ziyaret
Bölgesel Turist Rehberliği Sertifika Programı Ön Kayıtları Başladı
Odamızın da katıldığı 74. Genel Kurul Sonucu Hisarcıklıoğlu yeniden TOBB Başkanı Seçildi.