Fiyat Etiketi Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik.

Sayın üyemiz,

18.09.2018 tarihli ve 30539 sayılı resmi gazetede yayımlanan “Fiyat Etiketi Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik” 02.10.2018 tarihi itibarı ile  yürürlüğe girmiş olup malın üretim yeri, ayrıca özelliği, tüm vergiler dahil satış fiyatı, satış fiyatı ve birim fiyatının uygulanmaya başladığı tarih yanında üretim yeri Türkiye olan mallar için “Yerli Üretim Logosu” kullanılması zorunlu hale gelmiştir.

“Yerli Üretim “ logosunun haksız ve yersiz olarak mevzuata aykırı şekilde  kullanımının  tespiti halinde, etiket başına  274 lira idari  para  cezası  uygulanabilecektir.

Üyelerimize önemle duyurulur.

“Fiyat etiketi Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik” için tıklayınız

Yerli Üretim Logoso Kullanımı Hakkında Sıkça Sorulan sorular için tıklayınız

Odamızdan Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odasına Ziyaret
Galerici Firmalarımıza Yönelik Mesleki Yeterlilik Belgesi Sınavı Odamızda Gerçekleştirildi
Çayeli Bakır A.Ş.Genel Müdürü Sn.Murat Güreşçi ve yönetici arkadaşları oda seçimleri sonrası hayırlı olsun ziyaretinde bulundu
Başsağlığı ve Vefat Haberi - Rize'mizin Başı Sağolsun
Çayeli Ticaret ve Sanayi Odası'ndan Rize Merkez'de Bulunan Üye İşyerimiz "Tavuk Dünyası" 'na Ziyaret
Rize İl Oda Borsa Müşterek Toplantısı Gerçekleştirildi.