Dış Ticaret Bilgilendirme Semineri Odamızda Gerçekleştirildi

Dış ticaretin temel kuralları, İhracat destekleri, Gümrükleme işlemleri ve Eximbank kredileri ile ilgili ihracatçılarımıza yönelik bilgilendirme semineri Odamızda  gerçekleştirildi.

Toplantıya konuşmacı olarak Doğu Karadeniz İhracatçılar Birliği Teşvikler Müdürü Ekrem ALTUN, A Karneli Gümrük Müşaviri Ali Rıza UZUN ve Eximbank Trabzon İrtibat Bürosu Pazarlama Yöneticisi Gökhan EROĞLU katıldılar.

Toplantıda ihracata yönelik,  İhracatçı olabilmenin hangi aşamalardan oluştuğu,  ihracata yönelik devlet desteklerinin neler olduğu,  Gümrük mevzuatında dikkat edilmesi gereken kuralların neler olduğu ve ihracatçılar için hızlı ve etkin finansal kaynaklara nasıl ulaşılabileceği konusunda bilgiler verildi.

33 Meslek Grubuna Daha Mesleki Yeterlilik Belgesi Zorunluluğu Getirildi
Ak Parti Çayeli İlçe Başkanlığından Odamıza Ziyaret
Üyelerimize Önemli Duyuru
Personel toplantımızı tüm personelin katılımı ile gerçekleştirdik.
Odamızdan Rize Valisi Sn. Erdoğan Bektaş'a Ziyaret
Kalfalık , Ustalık ve Usta Öğretici Belgeleri Yeniden Düzenleniyor