Dış Ticaret Bilgilendirme Semineri Odamızda Gerçekleştirildi

Dış ticaretin temel kuralları, İhracat destekleri, Gümrükleme işlemleri ve Eximbank kredileri ile ilgili ihracatçılarımıza yönelik bilgilendirme semineri Odamızda  gerçekleştirildi.

Toplantıya konuşmacı olarak Doğu Karadeniz İhracatçılar Birliği Teşvikler Müdürü Ekrem ALTUN, A Karneli Gümrük Müşaviri Ali Rıza UZUN ve Eximbank Trabzon İrtibat Bürosu Pazarlama Yöneticisi Gökhan EROĞLU katıldılar.

Toplantıda ihracata yönelik,  İhracatçı olabilmenin hangi aşamalardan oluştuğu,  ihracata yönelik devlet desteklerinin neler olduğu,  Gümrük mevzuatında dikkat edilmesi gereken kuralların neler olduğu ve ihracatçılar için hızlı ve etkin finansal kaynaklara nasıl ulaşılabileceği konusunda bilgiler verildi.

KOSGEB Eğitim Semineri Odamızda Gerçekleştirildi
Tartı Aletleri Ölçü ve Ayar İle İlgili Diğer İşlemler Hakkında Önemli Duyuru