Dış Ticaret Bilgilendirme Semineri Odamızda Gerçekleştirildi

Dış ticaretin temel kuralları, İhracat destekleri, Gümrükleme işlemleri ve Eximbank kredileri ile ilgili ihracatçılarımıza yönelik bilgilendirme semineri Odamızda  gerçekleştirildi.

Toplantıya konuşmacı olarak Doğu Karadeniz İhracatçılar Birliği Teşvikler Müdürü Ekrem ALTUN, A Karneli Gümrük Müşaviri Ali Rıza UZUN ve Eximbank Trabzon İrtibat Bürosu Pazarlama Yöneticisi Gökhan EROĞLU katıldılar.

Toplantıda ihracata yönelik,  İhracatçı olabilmenin hangi aşamalardan oluştuğu,  ihracata yönelik devlet desteklerinin neler olduğu,  Gümrük mevzuatında dikkat edilmesi gereken kuralların neler olduğu ve ihracatçılar için hızlı ve etkin finansal kaynaklara nasıl ulaşılabileceği konusunda bilgiler verildi.

Odamızdan İl Genel Meclis Başkanı Sn. Mehmet Kazancı'ya Ziyaret
İmalat Sanayi Sektöründeki Kobilere 500Milyon TL Destek
Çayeli’nde kişisel gelişim ve farkındalık semineri düzenledi.
Ticari Faaliyet Fırsatları Yüksek olan Ülke Özbekistan İş Gezisi Talep Toplama Duyurusu
İstihdam Seferberliği kapsamında, 2018 yılında uygulanacak İstihdam Teşvikler
Çayeli Ticaret Odası Üyelerine Online Olarak İstihdam Bulabilme İmkanı