Coğrafi İşaret Tescilli Çayeli Kuru Fasülyesi Yemeği İle İlgili Tanınırlığı için Toplantı Düzenlendi

Tescilli coğrafi işaretimiz olan Çayeli Kuru Fasulye Yemeği’nin ilçe ve bölge ekonomisine sağlayabileceği katkılar görüşüldü.
Aynı zamanda coğrafi işaretli ürünün tanınırlığını, bilinirliğinin daha iyi nasıl yapılması gerektiği, turizimle bağının en iyi şekilde nasıl kurulabileceği, denetlemesinin nasıl yapılması konusunda ve çeşitli faaliyetler konusunda fikirler oluşturuldu.

Toplantı Çayeli Kaymakamı Sn. Mehmet ÖZTÜRK başkanlığında, Çayeli Ti̇caret ve Sanayi̇ Odası Başkanı Mehmet Ali MERT, Meclis Başkanı Hüseyin ÖZTÜRK, Genel Sekreter Osman DOĞRU, Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı yetkilisi Fatih ÖZDEMİR, Dr.Öğr.Üyesi Deya Nizam BİLGİÇ  , Kaliforniya üniversitesi Doktora adayı M.Fatih TATARİ ve DOKA yetkilileri ile gerçekleştirildi.

"Çayeli Kuru Fasülye Yemeği" İlçemiz Adına Coğrafi İşaret Tescili Gün Sayıyor
Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Rize Millet Vekil Adayı Hayatı YAZICI Odamızı ziyaret etti.
Odamızda İstihdam Seferberliği 2019 Teşvik Programı Kapsamında Bilgilendirme Semineri Gerçekleştirildi
Ak Parti Rize Mv. Sn. Hikmet Ayar Odamızı Ziyaret Etti
Bilanço Okuma Teknikleri ve Finansal Veriler Eğitimine Davet
Odamız Rize TSO 'da Gerçekleştirilen İstihdam Seferberliği 2019 Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantısı'na Katıldı