Coğrafi İşaret Tescilli Çayeli Kuru Fasülyesi Yemeği İle İlgili Tanınırlığı için Toplantı Düzenlendi

Tescilli coğrafi işaretimiz olan Çayeli Kuru Fasulye Yemeği’nin ilçe ve bölge ekonomisine sağlayabileceği katkılar görüşüldü.
Aynı zamanda coğrafi işaretli ürünün tanınırlığını, bilinirliğinin daha iyi nasıl yapılması gerektiği, turizimle bağının en iyi şekilde nasıl kurulabileceği, denetlemesinin nasıl yapılması konusunda ve çeşitli faaliyetler konusunda fikirler oluşturuldu.

Toplantı Çayeli Kaymakamı Sn. Mehmet ÖZTÜRK başkanlığında, Çayeli Ti̇caret ve Sanayi̇ Odası Başkanı Mehmet Ali MERT, Meclis Başkanı Hüseyin ÖZTÜRK, Genel Sekreter Osman DOĞRU, Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı yetkilisi Fatih ÖZDEMİR, Dr.Öğr.Üyesi Deya Nizam BİLGİÇ  , Kaliforniya üniversitesi Doktora adayı M.Fatih TATARİ ve DOKA yetkilileri ile gerçekleştirildi.

Ak Parti Çayeli Merkez İlçe Teşkilatından Odamıza Ziyaret
2017 Yılı Aylık Faaliyet Raporu
Odamız heyetinden Rize Valisi Sn. Kemal Çebere ziyaret
Çayeli Ticaret ve Sanayi Odası'ndan Rize Merkez'de Bulunan Üye İşyerimiz "Tavuk Dünyası" 'na Ziyaret