Çayeli TSO 6. Meslek Grubu İstişare Toplantısı Odamızda Gerçekleştirildi

Çayeli Ticaret ve Sanayi Odası üyelerinin mesleki ve sektörel sorunlarının tespit edilip  çözüm önerilerinin belirlenmesi  ,  ara eleman ve teknik eleman  ihtiyaçların  belirlenip ilgili makamlara bildirilmesi için düzenlenen Meslek Grubu Üyeleri İstişare Toplantılarının ilki  6. Meslek Grubu İmalat ve Sanayici  üyelerin   katılımıyla Çayeli Ticaret ve Sanayi Odası konferans salonunda  gerçekleştirildi.

Üyelerin  sorunlarını dinlemek ve  sorunlara çözüm  üretmek  için  Çayeli Kaymakamı  Sayın  Mehmet  ÖZTÜRK’ te  toplantıya  katıldılar.

Oda Başkanı Mehmet Ali MERT  açılış konuşmasında: “ Odaların işleyişinin etkinliğini artırmak için üyelerimizin  alanda yaşamış oldukları sorunlarını bizlere bildirmeleri gerekmektedir. ve üyelerimizden gelen sorun ve fikirleri ilgili  kurum ve kuruluşlara   bildirmek bizim işimizdir.   Bu amaçla bu toplantıları çok önemsiyoruz. ” Diye belirtti.

Toplantının devamında  Oda üyeleri  meslek ve iş hayatında oluşan sorunlarını dile getirdiler. Toplantıda dile getirilen konular raporlanarak ilgili kurumlara ve TOBB’a  bildirileceği belirtildi.

İlçe Koordinasyon Toplantısı Odamızda Düzenlendi
Denizbank Çayeli Şubesi Müdresi Sn. Özlem Güvensoy'dan Odamıza Ziyaret
Çayeli İlçe Müftümüz Sn. Mehmet Uzun odamızı ziyaret etti.
Dış Ticaret Bilgilendirme Seminerine Davet
2017 Yılı Aylık Faaliyet Raporu