Çayeli TSO 2016 Yılı E-Bülten Arşivi

Değerli üyelerimiz; Aylık olarak faaliyetlerimiz sizlere daha toplu ve hızlı bilgi alabilmeniz adına e-bülten olarak sunuyoruz. E-bülten uygulaması sayesinde değerli üyelerimiz vakit kaybetmeden hızlı bir şekilde hangi ay neler olmuş , hangi haberler duyurular yayınlanmış tek bir liste halinde görebileceksiniz . Hizmet kalitemizi daha da artırabilmek adına her gün çalışıyoruz.    E-bülten uygulama sayfamıza "Bilgi bankası " - "Yayınlarımız"- "Aylık E-Bültenler"  " 2016 yılı veya hangi yıl ise o yılın ebülteni" linklerine tıklamanız yeterli olacaktır.    2016 yılı  e-bülten arşivimiz  yayındadır.

Ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.   Tüm üyelerimize duyurulur.

Meclis ve Meslek Komiteleri Toplantı Duyurusu
Çayeli İlçe Halk Eğitim Müdüresi Sn. Handan Yelkenci Odamızı Ziyaret Etti
ÇAYELİ TİCARET VE SANAYİ ODASI ÜYELERİ BİRLİK,BERABERLİK VE KAYNAŞMA YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİ
KAYNAKÇI VE MAKİNE BAKIMCISI MESLEKİ YETERLİLİK BELGESİ SINAV BAŞVURULARI HAKKINDA