Çayeli Ticaret ve Sanayi Odası olağan meclis toplantısı

Çayeli Ticaret ve Sanayi Odası olağan meclis toplantısı  Eski Gümrük ve Ticaret Bakanı ,  AK Parti Siyasi ve Hukuki İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Ak Parti Rize Millet Vekili Adayı       Sn. Hayati YAZICI,       Çayeli Belediye Başkanı  Sn. Atilla ESMEN, Ak Parti İlçe Başkanı Sn. İshak KARAHAN, Madenli Belediye Başkanı Sn. Necip YAZICI’ nın   katılımıyla  gerçekleştirildi.

Toplantıda   Çayeli’ni  daha iyi yaşanabilir şehir yapmak için,   ilçe de  uygulamaları devam eden ve gelecekte yapılması gereken projeler üzerinde istişarelerde bulunuldu.

İlçemizi doğu – batı ve kuzey – güney eksenleri ile ele alarak   ilçede  yapılabilecek  istihdamı artırıcı sosyal, kültürel  yatırımların  ve sanayi yatırımlarının ne şekilde yapılması gerektiği  ve hangi  bölgelerde  olması gerektiği konusunda  Bakanımıza  projelerimizi anlattık. Gayet olumlu geçen  toplantı  sonunda,  projelerin  ilçemiz için son derece önemli olduğu ve kurumlarla istişare yapılarak bir an önce hayata geçirilmeleri  gerektiği konusunda beraberce çalışma kararı alındı.

Başkanımız Mehmet Ali MERT bu anlamda Meclis Toplantımıza katılıp projelerimizi  samimi duygularla dinleyen başta  Bakanımız Sn. Hayati YAZICI beye , Çayeli Belediye Başkanı Sn. Atilla ESMEN beye, Ak Parti İlçe Başkanı Sn. İshak KARAHAN beye, Madenli Belediye Başkanı  Sn. Necip YAZICI beye  ve ayrıca projelerin hazırlanmasında emeği geçen  Oda Meclisine teşekkürlerini iletti

Rusya Ekonomik Sonuç Raporu
Odamızda Uygulamalı Girişimci Kursu
KAYNAKÇI VE MAKİNE BAKIMCISI MESLEKİ YETERLİLİK BELGESİ SINAV BAŞVURULARI HAKKINDA