Çayeli Ticaret ve Sanayi Odası incelemelerde bulunmak üzere Batum’a gitti.

Heyette Yönetim Kurulu Başkanı Güngör SARI, Meclis Başkanı Ali Şenol Yıldırım, Meclis üyeleri, Hüseyin Öztürk, Ali Rıza Öztürk, Mehmet Yaşar Dayı, Birol Sarı, Fikri Tüysüz, Osman Saroğlu, Mustafa Erten, Çetin Oktay Sözer, Hızır Aktaş ve Genel Sekreter Osman Doğru katılmışlardır.

Heyet ilk olarak Batum Başkonsolosluğunu ziyaret etti. Başkonsolos Makbule Koçak ve Ticaret Ataşesi Mikail Develioğlu Heyeti kabul ederek, Gürcistan ve Batum’da iş konusunda heyete sunumda bulunup fikir alışverişinde bulundular.

Ziyaret konusunda açıklama yapan Çayeli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Güngör SARI ile Çayeli ve Ticaret Odamızın meclisini oluşturan sektör temsilcileri olarak Batum’a iş gezisi düzenledik.

Bu gezi kapsamında önce Batum Başkonsolosumuz Sn. Makbule Koçak ve Batum Ticaret Ataşemiz Mikail Develioğlu’nu ziyaret ettik. Yakın komşumuz Batum’daki ticaretimizin geliştirilmesi ve fırsatlar konusunda çok verimli fikir alışverişinde bulunduk. Heyetimize ilgilerinden dolayı Batum Başkonsolosumuz Makbule Koçak ve Batum Ticaret Ataşemiz Mikail Develioğlu’na teşekkür ediyoruz.

Heyet daha sonra Batum’da Acara Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti. Acara Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı TAMAZ SHAVADZE ve heyeti ile heyetler arası görüşmeler geçirdi ve Batum’daki ticari faaliyetleri ve ticaretin geliştirilmesi, Ticari fırsatlar ve teşvikler konusunda bilgi alışverişinde bulunuldu. Konu ile ilgili açıklama yapan Çayeli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Güngör SARI, Acara Ticaret Odası Başkanı Sn. TAMAZ SHAVADZE ve heyeti ile çok verimli bir heyetler arası görüşme yaptıklarını ve iki oda arasında Türkiye ve Batum’da yatırım ve iş imkanlarının geliştirilmesi konusunda bundan sonra da heyetler arası çalışmaların devam etmesi gerektiğini

bu maksatla Acara Ticaret ve Sanayi odası heyetini de önümüzdeki aylarda çalışmalarına devam etmek için Çayeli Ticaret ve Sanayi Odasına davet ettik. Karşılıklı görüşmelerde Acara Ticaret ve Sanayi Odasının Çayeli ziyaretinde kardeş oda protokolü imzalamayı kararlaştırdık, dedi.

Aynı gün, Çayeli Ticaret ve Sanayi Odası heyeti ülkemize döndü.

Çayeli Muhtarlar Derneği'nden Odamıza Ziyaret
İlçe Koordinasyon Toplantısı Odamızda Düzenlendi