Çayeli Ticaret ve Sanayi Odası Akreditasyon Denetimini Başarı İle Geçti

Çayeli  Ticaret ve Sanayi Odası, TOBB Oda ve Borsalar arasında kalite bilincinin yerleştirilmesi, hizmet türlerinin artırılması, hizmet kalitelerinin iyileştirilmesi, Oda ve borsa sistemlerinin birbirine yakınlaşması suretiyle Avrupa Oda/Borsa sistemine uyum sağlamayı amaçlayan Akreditasyon Sisteminin belge yenileme denetiminden başarıyla geçti.

Türk Loydu Baş Denetçisi Kerim DİŞBUDAK tarafından yapılan denetleme Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali MERT,   Meclis Başkanımız Hüseyin ÖZTÜRK, Yönetim Kurulu Başkan yardımcıları Mustafa ERTEN ve Osman DURMUŞ, yönetim Kurulu sayman Üye Atilla ŞİMŞEK ve Genel Sekreter Osman DOĞRU’nun  katılımlarıyla açılış toplantısıyla başladı. Kerim DİŞBUDAK tarafından 1 gün süren denetimde Çayeli Ticaret ve Sanayi Odasının, Akreditasyon Sistemi kapsamında standardına uygunluğu denetlendi.

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Şadan Eren'den Odamıza Ziyaret
Kadın girişimci üyelerimiz ve Genç girişimci üyelerimiz ile istişare toplantısı gerçekleştirildi.
KOSGEB Bilgilendirme Seminerine Davet
PVC Doğrama Montajcı Belgelendirme Duyurusu
Çayeli Ticaret ve Sanayi Odası 2015 Yılı İktisadi Raporu
KAYNAKÇI VE MAKİNE BAKIMCISI MESLEKİ YETERLİLİK BELGESİ SINAV BAŞVURULARI HAKKINDA