Çayeli Ticaret ve Sanayi Odası Akreditasyon Denetimini Başarı İle Geçti

Çayeli  Ticaret ve Sanayi Odası, TOBB Oda ve Borsalar arasında kalite bilincinin yerleştirilmesi, hizmet türlerinin artırılması, hizmet kalitelerinin iyileştirilmesi, Oda ve borsa sistemlerinin birbirine yakınlaşması suretiyle Avrupa Oda/Borsa sistemine uyum sağlamayı amaçlayan Akreditasyon Sisteminin belge yenileme denetiminden başarıyla geçti.

Türk Loydu Baş Denetçisi Kerim DİŞBUDAK tarafından yapılan denetleme Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali MERT,   Meclis Başkanımız Hüseyin ÖZTÜRK, Yönetim Kurulu Başkan yardımcıları Mustafa ERTEN ve Osman DURMUŞ, yönetim Kurulu sayman Üye Atilla ŞİMŞEK ve Genel Sekreter Osman DOĞRU’nun  katılımlarıyla açılış toplantısıyla başladı. Kerim DİŞBUDAK tarafından 1 gün süren denetimde Çayeli Ticaret ve Sanayi Odasının, Akreditasyon Sistemi kapsamında standardına uygunluğu denetlendi.

TOBB Eğitim Yardımları Adreslerine Ulaştırıldı
KOSGEB Girişimci Kursu Başarıyla Tamamlandı.
Aralık Ayı Personel Toplantısı Yapıldı
Odamızdan Rize Müsiad'a İadei Ziyaret