Çayeli Tanıtım Filmi Odamızda Rize Valisi Sn. Kemal ÇEBER'in Katılımıyla Gerçekleştirildi.

İlçemizin Tanıtım Filmi Lansmanı Odamızda gerçekleştirildi. Sedef Fotoğrafçılığın sahibi Ali Fuat Sarı tarafından büyük bir titizlikle hazırlanan ve ilçemizin tanıtımına son derece katkı sağlayacak olan filmin tanıtımına Rize Valisi Sn. Kemal Çeber, Çayeli Kaymakamı Sn. Mehmet Öztürk, Çayeli Belediye Başkanı Sn. İsmail Hakkı Çiftçi, Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet Ali Mert, Meclis Başkanımız Hüseyin Öztürk ve diğer davetliler katıldı.

Perakende Satışa Sunulan Ürünlerde Düzenlenen Kampanyalar ve Fiyat Etiketi Hakkında Önemli Duyuru!
Rize İl Emniyet Müdürü ve Çayeli İlçe Emniyet Müdüründen Odamıza Ziyaret
ÇAYELİ TİCARET VE SANAYİ ODASI ÜYELERİ BİRLİK,BERABERLİK VE KAYNAŞMA YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİ
Çayeli Ticaret ve Sanayi Odası'ndan Rize Ticaret Borsası'na Ziyaret
SGK Çayeli Hizmet Müdürlüğünden Önemli Duyuru!!!!
Çayeli TSO Geleneksel İftar Yemeği Daveti