Çayeli Oto Galericiler Sitesi Projesi İçin Meclis Başkanımızdan DOKA Genel Sekreteri'ne Ziyaret

İlçemizin ülkemizde Marka Şehir olma özelliğinin başında bulunan Galericilik Sektörünün ilçemiz ile beraber bölgeye de hitap edecek şekilde tasarlanması için çalışmalarımıza devam ederken, Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA)tarafından açıklanan Fizibilite Desteğinden faydalanmak için “ Çayeli Oto Galericiler Sitesi” başlıklı projemizi tamamladıktan sonra Projemizi Meclis Başkanımız Hüseyin ÖZTÜRK tarafından Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) Genel Sekreteri Onur ADIYAMAN beye teslim etti. Projemizin İlçemiz ve bölgemiz için hayırlı olmasını dileriz.

Aralık Ayı Personel Toplantısı Yapıldı
İmalat ve Sanayi Sektöründe Faaliyet Gösteren Üyelerimiz ile Sektör Sorunları Çalıştayı
Turizm Rehberliği Tezsiz Yüksek Lisans Programları RTEÜ Bünyesinde Başlıyor
Haziran ayı olağan Meclis Toplantısını gerçekleştirdik