Çayeli Oto Galericiler Sitesi Projesi İçin Meclis Başkanımızdan DOKA Genel Sekreteri'ne Ziyaret

İlçemizin ülkemizde Marka Şehir olma özelliğinin başında bulunan Galericilik Sektörünün ilçemiz ile beraber bölgeye de hitap edecek şekilde tasarlanması için çalışmalarımıza devam ederken, Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA)tarafından açıklanan Fizibilite Desteğinden faydalanmak için “ Çayeli Oto Galericiler Sitesi” başlıklı projemizi tamamladıktan sonra Projemizi Meclis Başkanımız Hüseyin ÖZTÜRK tarafından Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) Genel Sekreteri Onur ADIYAMAN beye teslim etti. Projemizin İlçemiz ve bölgemiz için hayırlı olmasını dileriz.

Çayeli TSO'dan İlçemiz Eski Kaymakamı Şu anda ise İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Genel Müdürü Olan Abdullah AYAZ'a Ziyaret
İstihdam seferberliği Müşterek Basın Toplantısı
Lojistik Sektörü Üyelerimiz İle İştişare Toplantısı
Tartı Aletleri İle İlgili Ölçü ve Ayar İşlemleri Hakkında
Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı
Rize İl Oda Borsa Müşterek Toplantısı Gerçekleştirildi.