Çayeli Oto Galericiler Sitesi Projemiz DOKA Tarafından Onaylandı

İlçemizin ülkemizde Marka Şehir olma özelliğinin başında bulunan Galericilik Sektörünün ilçemiz ile beraber bölgeye de hitap edecek şekilde tasarlanması için çalışmalarımızı tamamlayıp "Çayeli Oto Galericiler Sitesi" başlıklı projemizi 9 Temmuz 2019 tarihinde Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) Genel Sekreteri Onur ADIYAMAN beye Meclis Başkanımız Hüseyin Öztürk tarafından teslim edildi.

Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı ( DOKA) yönetim kurulu tarafından değerlemeye alınan projemiz TR90/19/FZD/0009 referans numarasıyla onaylandı.

Çayeli Ticaret ve Sanayi Odası olarak; Bölgenin kalkınması ve rekabet gücünün artırılması açısından kamu yatırım programına teklif edilecek projelerin hazırlanmasına yönelik fizibilite çalışmaların desteklenmesi ve buna bağlı olarak bölgenin yenilik ve girişimcilik kapasitesinin geliştirilmesi amaçlanmaktadır. Bu amaç doğrultusunda yüksek eğitim ve gelir düzeyine sahip müşterileri çekme açısından cazip ortam oluşturabilecek ve ticari potansiyeli artıracak unsurların içermesine önem vermektedir.

Çayeli oto galeri Projesi aynı zamanda ilimizde bulunmayan ve ve cazibe merkezi niteliği kazanabilecek bir hizmet alanının oluşturmasını sağlayacaktır.

Bu bağlamda projemizin ilçemize, ilimize ve bölgemize hayırlı olmasını dileriz.

Mehmet Ali MERT
Çayeli Ticaret ve Sanayi Odası

Teknoloji Bilgilendirme Seminerine Davet
İlçe Koordinasyon Toplantısı Odamızda Düzenlendi
İlçemizde Galerici İşletmelere Galericilik Yeterlilik Sınavı Gerçekleştirildi.
Turizm Rehberliği Tezli ve Tezsiz Yüksek Lisans Programları Başlıyor
İmar Barışı Konulu Konferansa Davet
Temmuz ayı olağan toplantımız Meclis üyelerinin katılımıyla gerçekleşti.