Çayeli Marka Şehir Oluyor Projesi İstişare Toplantısı Odamızda Gerçekleştirildi.

Çayeli Kaymakamlığı ile beraber ortağı olduğumuz "Çayeli marka Şehir Oluyor"  projesi ile  sahibi  olduğumuz  "  Çayeli Oto Galericiler Sitesi"  projesi  ve ilçemizdeki  ticari  ve ekonomik  konuları ile alakalı  olarak  İlçe Kaymakamı  Sn. Mehmet ÖZTÜRK ve  İlçe Belediye Başkanı Sn.İsmail Hakkı ÇİFTÇİ ile  Odamız da istişare toplantısı  gerçekleştirildi.  Toplantıya  ilçe Kaymakamı Sn. Mehmet ÖZTÜRK, İlçe Belediye Başkanı Sn. İsmail Hakkı ÇİFTÇİ, Odamız Yönetim kurulu başkanı Mehmet Ali MERT, Odamız Meclis Başkanı  Hüseyin ÖZTÜRK , Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerimiz katıldılar.

İstihdam Seferberliği kapsamında, 2018 yılında uygulanacak İstihdam Teşvikler
10. Uluslararası Van Turizm ve Seyahat Fuarı
Acara Ticaret ve Sanayi Odası Heyetini Odamızda ve İlçemizde Ağırladık.
Gümrük Eşya Takip ve Analitik Performans Programı (GET-APP)
Odamız İle Rize KOSGEB İl Müdürlüğü Arasında Firma Danışmanlık İçin Mentorluk Sözleşmesi İmzalandı
İlçemizde Turizm Sektörü İle İlgili Alt Yapı Yatırımları İlçe Kaymakam ve Belediye Başkanı İle Görüşüldü