Çayeli Marka Şehir Oluyor Projesi İstişare Toplantısı Odamızda Gerçekleştirildi.

Çayeli Kaymakamlığı ile beraber ortağı olduğumuz "Çayeli marka Şehir Oluyor"  projesi ile  sahibi  olduğumuz  "  Çayeli Oto Galericiler Sitesi"  projesi  ve ilçemizdeki  ticari  ve ekonomik  konuları ile alakalı  olarak  İlçe Kaymakamı  Sn. Mehmet ÖZTÜRK ve  İlçe Belediye Başkanı Sn.İsmail Hakkı ÇİFTÇİ ile  Odamız da istişare toplantısı  gerçekleştirildi.  Toplantıya  ilçe Kaymakamı Sn. Mehmet ÖZTÜRK, İlçe Belediye Başkanı Sn. İsmail Hakkı ÇİFTÇİ, Odamız Yönetim kurulu başkanı Mehmet Ali MERT, Odamız Meclis Başkanı  Hüseyin ÖZTÜRK , Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerimiz katıldılar.

Başkanımızdan Enflasyonla Toplu Mücadele ve En Az %10 indirim Destek Mesajı
İstihdam Teşvikleri Bilgilendirme Toplantısı
Rusya Ekonomik Sonuç Raporu
Temmuz ayı olağan toplantımız Meclis üyelerinin katılımıyla gerçekleşti.
Çayeli Ticaret ve Sanayi Odası Personeli Olağan Personel Toplantısı Gerçekleştirilildi
Odamızdan Rize İş-Kur Müdürü Sn. Hasan Kiraz 'a Ziyaret