Çayeli Kaymakamlığı Başkanlığınca Düzenlenen Turizm Çalıştayı'na katıldık

03 Aralık 2018 tarihinde Kaymakam sn. Mehmet ÖZTÜRK başkanlığında gerçekleştirilen Turizm Çalıştayı ve Turizm Master planı çalışmalarına Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali MERT , Meclis Başkanı Hüseyin ÖZTÜRK ve Genel Sekreter Osman DOĞRU katıldılar. Yönetim kurulu başkanı Mehmet Ali MERT ve Meclis Başkanı Hüseyin ÖZTÜRK Toplantıda odamızın Turizm ile ilgili yaptığı çalışmaları aktardılar.

Toplantıda, ilçemizde tüm kesimlerin katılımıyla gerçekleştirilecek olan çalıştay tertiplenmesine, ardından Turizm master planı yapılmasına ve daha sonraki safhada ilçemizin tanıtım filminin oluşturulmasına karar verildi.

Ticari Faaliyet Fırsatları Yüksek olan Ülke Özbekistan İş Gezisi Talep Toplama Duyurusu
Dünya Helal Zirvesi İstanbul 2019 Hk.
İlçemiz Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler İle Odamızda İstişare Toplantısı
Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Ali TEMURCİ Odamızı ziyaret etti
Rize İli Oda ve Borsa Müşterek Toplantısı Gerçekleştirildi
Başkanımızın 14 Mart Tıp Bayramı Kutlama Mesajı