Çayeli Kaymakamlığı Başkanlığınca Düzenlenen Turizm Çalıştayı'na katıldık

03 Aralık 2018 tarihinde Kaymakam sn. Mehmet ÖZTÜRK başkanlığında gerçekleştirilen Turizm Çalıştayı ve Turizm Master planı çalışmalarına Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali MERT , Meclis Başkanı Hüseyin ÖZTÜRK ve Genel Sekreter Osman DOĞRU katıldılar. Yönetim kurulu başkanı Mehmet Ali MERT ve Meclis Başkanı Hüseyin ÖZTÜRK Toplantıda odamızın Turizm ile ilgili yaptığı çalışmaları aktardılar.

Toplantıda, ilçemizde tüm kesimlerin katılımıyla gerçekleştirilecek olan çalıştay tertiplenmesine, ardından Turizm master planı yapılmasına ve daha sonraki safhada ilçemizin tanıtım filminin oluşturulmasına karar verildi.

Çayeli Muhtarlar Derneği'nden Odamıza Ziyaret
Odamızdan Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odasına Ziyaret
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Öğretim Görevlisi Doç.Dr. Ali Rıza Saklı Odamızı ziyaret etti
Arapça Dil Kursunda İlk Ders Başlıyor