Çayeli Belediye Başkan Adayları İle Birlik ve Beraberlik Kahvaltısı

Yaklaşan yerel seçimler öncesi çok değerli Belediye Başkan adaylarımızla birlik ve beraberlik konulu moral ve motivasyon kahvaltısında buluştuk. Öncelikle davetimize katılımlarından dolayı yönetim kurulu ve meclisim adına kendilerine teşekkür ediyorum. Çayeli Ticaret ve Sanayi Odası olarak beklenti ve taleplerimizi adaylarımıza ilettik. Bu vesile ile yerel seçimlerin genelde ülkemize özelde ilçemize hayırlı olmasını dilerim.

Mehmet Ali MERT

Çayeli Ticaret ve Sanayi Odası

Çayeli TSO'dan İlçemiz Eski Kaymakamı Şu anda ise İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Genel Müdürü Olan Abdullah AYAZ'a Ziyaret
Ak Parti Rize Milletvekili Sn. Hikmet Ayar ve Ak Parti Çayeli İlçe Başkanı Sn. İshak Karahan Odamızı Ziyaret Etti
Çayeli Marka Şehir Oluyor Projesi Kapsamında Çayeli Turizm Master Planı ve Konsept Yaklaşım Önerileri Paneli Odamızda Gerçekleştirildi.
Çayeli Spor Kulübü Başkanı Sn. Yusuf Ziya Şerifoğlu'ndan Odamıza Ziyaret
Odamız heyetinden Rize Valisi Sn. Kemal Çebere ziyaret
Çayeli TSO'dan Çayeli Belediye Başkanımız Sn. İsmail Hakkı ÇİFTÇİ'ye Hayırlı Olsun Ziyareti