Başkanımızın Öğretmenler Günü Mesajı

“Öğretmenler, milletin geleceğinin şekillenmesinde büyük rol oynamaktadır. Hayatın bütün zorluklarına ve büyük sorumluluklara rağmen öğretmenlerimizin, büyük bir özveri ile genç neslin yetişmesinde en kalıcı ve ciddi katkıyı vermeye devam ediyor olmaları, geleceğimiz açısından en büyük güvencemizdir.

Öğretmenlerimiz, Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi ‘yeni neslin kendi eserleri olacağının’ idrakindedirler.

Eğitim alanına yapılacak her türlü katkı, ülkemizin refahına yönelik en büyük yatırımdır. Çünkü eğitim ve öğretime gerekli önemi vermeyen toplumlar, hiç bir kazanımlarını ellerinde tutamazlar.

Bu vesile ile Odamız yönetim ve üyelerimiz adına Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlarız.

ÇAYELİ TİCARET VE SANAYİ ODASI

Karadeniz Bölge Toplantısı TOBB İkiz Kulelerde Yapıldı
Çayeli Ticaret ve Sanayi Odası 2015 Yılı İktisadi Raporu
2016 Yılı İktisadi Raporu Yayımlandı
Rize İl Genel Meclisi Turizm ve AR-GE Komisyon Üyelerinden Odamıza Ziyaret
Başkanımızdan Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakan Danışmanı Saffet MORGÜL’ü makamında ziyaret etti.
SGK ve BAĞKUR Borç Yapılandırma Bilgilendirme Toplantısı