Başkanımızın Öğretmenler Günü Mesajı

“Öğretmenler, milletin geleceğinin şekillenmesinde büyük rol oynamaktadır. Hayatın bütün zorluklarına ve büyük sorumluluklara rağmen öğretmenlerimizin, büyük bir özveri ile genç neslin yetişmesinde en kalıcı ve ciddi katkıyı vermeye devam ediyor olmaları, geleceğimiz açısından en büyük güvencemizdir.

Öğretmenlerimiz, Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi ‘yeni neslin kendi eserleri olacağının’ idrakindedirler.

Eğitim alanına yapılacak her türlü katkı, ülkemizin refahına yönelik en büyük yatırımdır. Çünkü eğitim ve öğretime gerekli önemi vermeyen toplumlar, hiç bir kazanımlarını ellerinde tutamazlar.

Bu vesile ile Odamız yönetim ve üyelerimiz adına Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlarız.

ÇAYELİ TİCARET VE SANAYİ ODASI

Oda Meclis’imizden Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Strateji geliştirme Daire Başkanı Fatih İslam Karaoğlan’a ziyaret
Berat Kandili Kutlama Mesajı
TOBB ve TUSİAD'dan Ortak Basın Açıklaması
Haziran ayı olağan Meclis Toplantısını gerçekleştirdik
Karadeniz Bölgesi oda ve borsaları TOBB’da biraraya geldi
Çayeli Ticaret ve Sanayi Odası TSE’ den Başarıyla geçti.