Başkanımızın Öğretmenler Günü Mesajı

“Öğretmenler, milletin geleceğinin şekillenmesinde büyük rol oynamaktadır. Hayatın bütün zorluklarına ve büyük sorumluluklara rağmen öğretmenlerimizin, büyük bir özveri ile genç neslin yetişmesinde en kalıcı ve ciddi katkıyı vermeye devam ediyor olmaları, geleceğimiz açısından en büyük güvencemizdir.

Öğretmenlerimiz, Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi ‘yeni neslin kendi eserleri olacağının’ idrakindedirler.

Eğitim alanına yapılacak her türlü katkı, ülkemizin refahına yönelik en büyük yatırımdır. Çünkü eğitim ve öğretime gerekli önemi vermeyen toplumlar, hiç bir kazanımlarını ellerinde tutamazlar.

Bu vesile ile Odamız yönetim ve üyelerimiz adına Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlarız.

ÇAYELİ TİCARET VE SANAYİ ODASI

Çayeli Ticaret ve Sanayi Odası 2017 E Bülten
Aralık Ayı Personel Toplantısı Yapıldı
KAYNAKÇI VE MAKİNE BAKIMCISI MESLEKİ YETERLİLİK BELGESİ SINAV BAŞVURULARI HAKKINDA
İş adamı Riport yön. Kur. Bşk. Asim Çillioğlu Odamızı ziyaret etti
Çayeli TSO Eski Başkanlarından Muhammet SARI Odamızı ziyareti.
Çayeli Ticaret ve Sanayi Odası Basın Mensupları İle bir araya geldi.