Başkanımızın Öğretmenler Günü Mesajı

“Öğretmenler, milletin geleceğinin şekillenmesinde büyük rol oynamaktadır. Hayatın bütün zorluklarına ve büyük sorumluluklara rağmen öğretmenlerimizin, büyük bir özveri ile genç neslin yetişmesinde en kalıcı ve ciddi katkıyı vermeye devam ediyor olmaları, geleceğimiz açısından en büyük güvencemizdir.

Öğretmenlerimiz, Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi ‘yeni neslin kendi eserleri olacağının’ idrakindedirler.

Eğitim alanına yapılacak her türlü katkı, ülkemizin refahına yönelik en büyük yatırımdır. Çünkü eğitim ve öğretime gerekli önemi vermeyen toplumlar, hiç bir kazanımlarını ellerinde tutamazlar.

Bu vesile ile Odamız yönetim ve üyelerimiz adına Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlarız.

ÇAYELİ TİCARET VE SANAYİ ODASI

"Çayeli Kuru Fasülye Yemeği" İlçemiz Adına Coğrafi İşaret Tescili Gün Sayıyor