Başkanımızdan Enflasyonla Toplu Mücadele ve En Az %10 indirim Destek Mesajı

Bilindiği üzere  Hazine ve Maliye Bakanlığı  tarafından açıklanana ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından desteklenen Enflasyonla mücadele Programı kapsamında  ülke genelinde " İndirim Kampanyası" başlatılmıştır.

81 il ve 160 ilçede  yer alan 365 Oda/Borsamızla gerçekleştirilen ve çeşitli ürünlerin ticaretini yapan Oda   üyelerimizin indirim kampanyasına katkıda bulunması önem arz etmektedir.  İndirim Kampanyası kapsamında  asgari  3 ay süreyle en az %10 indirim yapılmasının teşvik edilmesi tavsiye edilmektedir.

Kampanya kapsamında indirim yapan üyelerimizin indirim yaptığı ürünlerin sayılarını 22 Ekim 2018  tarihine kadar Odamıza bildirmeleri halinde  firma unvanları Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğine bildirilerek  ülke çapında kampanyaya katılan firmalar listesinde yer alacaklardır. Kampanyaya destek vermeniz dileğiyle hayırlı işler dilerim.

Mehmet Ali MERT

Çayeli Ticaret ve Sanayi Odası

Çayeli TSO 2017 - 2020 Stratejik Plan Yayımlandı
Rize İli Oda ve Borsa Müşterek Toplantısı Rize Ticaret Borsasında Düzenlendi
Haziran ayı olağan Meclis Toplantısını gerçekleştirdik
Çayeli Ticaret ve Sanayi Odasından Üyelerimize Önemli Duyuru
Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı
Temmuz Ayı Personel Toplantısı Gerçekleşti.