Başkanımızdan Enflasyonla Toplu Mücadele ve En Az %10 indirim Destek Mesajı

Bilindiği üzere  Hazine ve Maliye Bakanlığı  tarafından açıklanana ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından desteklenen Enflasyonla mücadele Programı kapsamında  ülke genelinde " İndirim Kampanyası" başlatılmıştır.

81 il ve 160 ilçede  yer alan 365 Oda/Borsamızla gerçekleştirilen ve çeşitli ürünlerin ticaretini yapan Oda   üyelerimizin indirim kampanyasına katkıda bulunması önem arz etmektedir.  İndirim Kampanyası kapsamında  asgari  3 ay süreyle en az %10 indirim yapılmasının teşvik edilmesi tavsiye edilmektedir.

Kampanya kapsamında indirim yapan üyelerimizin indirim yaptığı ürünlerin sayılarını 22 Ekim 2018  tarihine kadar Odamıza bildirmeleri halinde  firma unvanları Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğine bildirilerek  ülke çapında kampanyaya katılan firmalar listesinde yer alacaklardır. Kampanyaya destek vermeniz dileğiyle hayırlı işler dilerim.

Mehmet Ali MERT

Çayeli Ticaret ve Sanayi Odası

Ak Parti Rize Mv. Sn. Hikmet Ayar Odamızı Ziyaret Etti
İnşaat sektörün de faaliyet gösteren üyelerimiz ile sektör sorunları ile ilgili çalıştay gerçekleştirildi
Fiyat Etiketi Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik.
Halkbank Çayeli Şubesi'nden Odamıza Ziyaret
Lojistik Sektörü Üyelerimiz İle İştişare Toplantısı