Başkanımız M.Ali Mert'ten Seçim Değerlendirmesi

Çayeli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali MERT; Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği Seçimlerinin ardından yaptığı değerlendirmede:  “24 Haziran seçim sonuçlarının ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum.  Yeni yönetim sistemi, ülkemizde istikrar ve güvenin daha da güçlenmesi açısından büyük bir fırsattır. Dolayısıyla önümüzdeki yeni dönemde bu güven ve istikrarla yeni bir sıçrama gerçekleştirmek mümkündür.

Yeni sistemle beraber bakanlık sayılarındaki  azalmanın gereksiz bürokrasiyi de ortadan kaldıracağını belirten MERT: “İş dünyası bakanlıklar arasındaki işlerin takibinden dolayı  işlerinde gecikmeler yaşamakta ve bundan dolayı çok büyük maliyetlere katlanmak zorunda kalıyordu.  İnşallah yeni sistemde  bürokrasinin azalacak olması  iş dünyası için çok büyük kolaylıklar sağlayacaktır.” Dedi.

İşlemlerdeki sadeleşmenin  iş dünyasına  büyük faydalar  getireceğini belirten  Mert , “ bürokrasinin azalmasıyla  belirsizliklerde  ortadan kalkacaktır.” Değerlendirmesinde bulundu.

Tartı Aletleri İle İlgili Ölçü ve Ayar İşlemleri
Çayeli TSO Geleneksel İftar Yemeği Daveti
Meclis ve Meslek Komiteleri Toplantı Duyurusu
İŞKUR Girişimci Kursları Başlıyor Son Başvuru 12 Ekim Perşembe