ABD’nin İran Yaptırımları Bilgilendirme Toplantısı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden (TOBB) alınan yazıda ABD tarafından İran’a yönelik tek taraflı yaptırım ve karar ve uygulamalarının ülkemiz açısından hukuki bağlayıcılığının bulunmadığı bilinmekle beraber, söz konusu yaptırımların sınır aşar nitelikte uygulandığı göz önünde tutularak yaptırımların kapsamı hakkında üyelerin bilgilendirilmesinin önemli olduğu belirtilmektedir.

Bu bağlamda, bahse konu olan yaptırımlar konusunda, TOBB ve Ticaret Bakanlığı işbirliğinde, 10 Aralık 2018 Pazartesi günü, saat 14:00’de TOBB İkiz Kuleler Konferans Salonunda, Bilgilendirme Toplantısı düzenlenecektir.

İlgili üyelerimizin  buradan ve TOBB web sitesinin (www.tobb.org.tr) “Hizmetler/Uluslararası İş İmkanları-Ülke Duyuruları-İran ve ABD” bölümünde yer alan katılım formunu eksiksiz bir şekilde doldurarak, 7 Aralık 2018 Cuma günü mesai bitimine kadar e-posta yoluyla (iran@tobb.org.tr) iletmeleri gerekmektedir.

Çayeli İlçe Jandarma Komutanından Odamıza Veda Ziyareti
Odamızdan Rize Ticaret ve Sanayi Odası'na Ziyaret
Çayeli TSO'dan Yapımı Devam Eden Rize-Artvin Havalimanı İnşaatını Yerinde Ziyaret
İstihdam Seferberliği kapsamında, 2018 yılında uygulanacak İstihdam Teşvikler